DSC_9923
Net begonnen met muziekles
Muziek maken is leuk, maar samen muziek maken is nog leuker.
Ook voor muzikanten die net zijn begonnen met muziekles op een instrument, is het leuk om af en toe samen met andere muzikanten muziek te maken. Hiervoor heeft de muziekvereniging in Meteren het starterslidmaatschap, voor het symbolische bedrag van slechts 15 euro per jaar.

Samenspelen
Een paar keer per jaar krijgen de starters de mogelijkheid om met jeugd-poporkest M-tastic! mee te repeteren en op te treden, hetzij met zang, percussie en op het eigen instrument. De muziek wordt door de dirigente van het jeugdorkest zo geschreven dat elk niveau leerling mee kan spelen. De leerlingen ervaren zo ook het plezier in het samenspelen in een orkest en kunnen regelmatig ouders, familie en vrienden én zichzelf trots maken door te laten zien hoe zij zich ontwikkelen.

Doorstromen naar het jeugdorkest
Door de contacten van de vereniging met de docenten zal tijdig blijken wanneer een student het niveau heeft behaald om naast de eigen privé lessen ook volledig met het jeugd-poporkest mee te gaan repeteren. Meestal is dit na ongeveer 2 jaar les. Het starterslidmaatschap wordt dan omgezet naar een jeugd/volwassen lidmaatschap.

Starterslid worden
Tarief en aanmeldformulier lidmaatschap